SALLY OG CHARLIE PÅ EVENTYR I NEW YORK

kr. 149,00

I dette eventyr rejser Sally, Charlie og deres morfar til
New York for at blive klogere på ”byen der aldrig sover”.

Ikke på lager

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Tvillingerne Sally og Charlie elsker at blive passet hos deres mormor og morfar. Hos dem sker der altid noget spændende. Morfar Kurt har nemlig en magisk kuffert på loftet, og hvis Sally og Charlie kravler ind i den, kan de rejse lige derhen, hvor de har lyst.

I dette eventyr rejser Sally, Charlie og deres morfar til New York for at blive klogere på ”byen der aldrig sover”. Og hvem er den mystiske mr. Clark? Ham der bor sammen med sine fem hunde i en kæmpe skyskraber, midt på Manhattan, og inviterer Sally og Charlie på kagefest.

“Sally og Charlie på eventyr i New York” er en klassisk børnebog og alligevel ikke helt. Imens du læser eventyret, lærer du nemlig en hel masse ting om ”byen der aldrig sover”.

Alle stedspecifikke og vigtige ord i eventyret er markeret med fed skrift. Disse “fokusord“ bliver forklaret med tekst og illustrationer i afsnittet ”Vigtige ord fra eventyret”. Bogen lægger også i høj grad op til dialogisk læsning, og den indeholder både en samtaleside og en afsluttende quiz.

Bogens LIX-tal er lavt, da det kun er bogens “fokusord”, som skal udfordre læseren. ”Sally og Charlie på eventyr i New York” er primært en højtlæsningsbog, men den kan med fordel også bruges i f.eks. indskolingen som ”læs-selv” bog.

Børnebogen ”Sally og Charlie på eventyr i New York” henvender sig til alle børn i alderen 4 til 9 år, men er selvfølgelig ekstra relevant hvis familien på et tidspunkt overvejer at tage på ferie til New York.

New York med børn

Jeg har kun positiv erfaring med at tage på ferie til New York med børn, men hvis man vil være sikker på, at storbyferien med børn bliver en succesoplevelse, kræver det lidt forberedelse.

Jeg har samlet nogle gode råd om, hvordan storbyferien med børn til New York bliver en succes.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.