OM OS

Om os

Hos ”Sally og Charlie” udvikler vi kreative og nyskabende ”LÆS, LAV, LEG, LÆRING” koncepter, som lægger op til mange timers nærvær, hygge, kreativitet, fantasi og leg. 

Personen bag ”Sally og Charlie” hedder Malin Lindeblad Kadijevic. Hun er forfatter, illustrator, iværksætter, foredragsholder og konceptkonsulent. Malin har en fortid som produktchef i telecom branchen. I 2012 gik hun selvstændig som konsulent med speciale indenfor brugervenlighed, og i 2018 udgav hun den første bog i bogserien ”Sally og Charlie”. I dag består bogserien ”Sally og Charlie" af fem bøger og har udviklet sig til et helt koncept, som skal fremme børns læselyst.

Udover at udarbejde egne læselyst koncepter bliver Malin hyret ind som ekstern konsulent af bibliotek, museum og uddannelsesinstitutioner.

I efteråret 2021 har Malin bl.a. udviklet brætspillet ”Øresundsdysten” i samarbejde med Museum Amager. ”Øresundsdysten” har en spilleplade der måler 5 x 5 meter og skal bruges som et supplement til museets øvrige aktiviteter og udstillinger.

Malin afholder også foredrag og workshops i børnehaver, folkeskoler og på biblioteker. Lige nu er Malin i fuld sving med et læselystprojekt på mellemtrinet i samarbejde med Frederiksborg- og Dragør Bibliotekerne. Projektet hedder ”Litterære brætspil” og er finansieret af Slots- og kulturstyrelsen.