OM OS

Stemningsbilleder fra Dragør. Den gamle by, nordstranden og Dragør fort

Hos ”Sally og Charlie” har vi udviklet to kreative og nyskabende ”LÆS, LAV, LEG, LÆRING” koncepter, som lægger op til mange timers nærvær, hygge, kreativitet, fantasi og leg. De to koncepter, som er knyttet til bogserien ”Sally og Charlie” og bogen ”Gabriels vilde eventyr i Zoo”, henvender sig til børn i alderen 5 til 9 år.

Personen bag ”Sally og Charlie” hedder Malin Lindeblad Kadijevic. Hun er forfatter, illustrator, iværksætter, foredragsholder og konceptkonsulent. Malin har en fortid som produktchef i telecom branchen. I 2012 gik hun selvstændig som konsulent med speciale indenfor brugervenlighed, og i 2018 udgav hun den første bog i bogserien ”Sally og Charlie”. I dag består bogserien ”Sally og Charlie" af fem bøger og har udviklet sig til et helt koncept, som skal fremme børns læselyst.

Udover at udarbejde egne læselyst koncepter bliver Malin hyret ind som ekstern konsulent af bibliotek, museum og uddannelsesinstitutioner. Hun afholder også foredrag og workshops i børnehaver, folkeskoler og på biblioteker. Lige nu er Malin i fuld sving med et læselystprojekt på mellemtrinet i samarbejde med Frederiksborg- og Dragør Bibliotekerne. Projektet hedder ”Litterære brætspil” og er finansieret af Slots- og kulturstyrelsen.