Persondatapolitik

Vores persondatapolitik beskriver, hvordan Sally og Charlie (konceptkonsulent.dk) indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som du afgiver direkte til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside sallyogcharlie.dk.

KONTAKTOPLYSNING

Sally og Charlie (konceptkonsulent.dk) er dataansvarlig for dine personoplysninger og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du vil henvende dig til os vedrørende dine data, kan du gøre dette via nedenstående kontaktoplysninger.

Sally og Charlie (konceptkonsulent.dk)

Adresse:
Peter Petersens allé 37
2791 Dragør
CVR: 34505608

Telefonnummer: +45 31930000
Mail: malin@sallyogcharlie.dk
Website: ww.sallyogcharlie.dk

Hvilken type af data behandler vi

PERSONDATA

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, økonomi- og betalingskortoplysninger (data er krypteret i vores betalingsgateway) samt IP-adresse.

TRANSAKTIONSDATA

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, økonomi- og betalingskortoplysninger (data er krypteret i vores betalingsgateway).

TRAFIKDATA

Hvilken browser du bruger, hvad du søger efter på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din PC.

Denne hjemmeside anvender 3. parts cookies til huske dine indstillinger og til at føre besøgsstatistik. Vi bruger Jetpack og Google Analytics på sallyogcharlie.dk hvilket betyder, at vi opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader os m.m.

Her kan du læse mere om vores cookies.
Her kan du læse mere om cookies generelt.

Formål med behandling af data

Vi anvender data om dig for at sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig. Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de data, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare.

Persondata bruges til at levere produkter og tjenesteydelser som du har bestilt inkl. at besvare spørgsmål, indsigelser eller forespørgsler (her under deltagelse i eventuelle konkurrencer).

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev (ved købets afslutning eller uafhængigt heraf), indsamler vi oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve med relevant indhold til dig.

Transaktionsdata bruges udelukkende til at håndtere din bestilling. Data om betalingskortoplysninger er krypteret i vores betalingsgateway.

Al trafikdata der indsamles på hjemmesiden anonymiseres og bruges udelukkende til at give os et generelt billede af hvem som besøger vores hjemmeside. Formålet for indsamlingen er at lære af vores besøgende bedre at kende (vi ønsker at få en forståelse af hvordan de bruger vores website). Informationen bliver udelukkende brugt med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Her kan du læse mere om Google Analytics.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få rettet, slettet og anonymiseret dine persondata i det omfang lovgivningen tillader dette.

Behandling af persondata i forbindelse markedsføring (herunder nyhedsbreve) er altid baseret på samtykke. Hvis grundlaget for behandlingen er samtykke, så har du ret til at tilbagekalde dit samtykke. Hvis du trækker dit samtykke til tilbage, sletter vi dine personoplysninger fra vores markedsføringslister og du vil ikke længere modtage vores nyhedsbrev.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os.

Vores forpligtelse

Hvis vi ønsker at anvende dine persondata til et andet formål end det oprindelige, oplyser vi dig om det nye formål og beder om dit samtykke, før vi påbegynder databehandlingen. Hvis vi har et andet lovligt grundlag for den nye behandling, oplyser vi dig om dette.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Persondata opbevares i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven, forbrugeraftaleloven og andre retlige forpligtelser. Vi opbevarer dine personoplysninger i op til fem (5) år fra dit køb af produktet eller tjenesteydelsen bl.a. for at kunne dokumentere overholdelse af bogføringsloven og forbrugeraftaleloven.

Overførsel af data

Overførsel af personoplysninger til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Kun betroede medarbejdere, repræsentanter og leverandører med et arbejdsbetinget behov har, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at kunne levere en ydelse til os eller handle på vegne af os.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til Pakkelabels.dk (distribution). Ligeledes bruges navn og mailadresse i Dropbox og vores fakturering foregår i E-conomic. Vi bruger betalingsgateway Stripe, MobilePay og iZettle som betalingsmulighed, og bankoverførsler håndteres af Danskebank.

Her kan du læse mere om Stripes Privacy shield policy.

Her kan du se en komplet liste over vores underleverandører.

Alle vores udenlandske samarbejdspartnere er på listen  E.U.-U.S. Privacy Shield and the Swiss-U.S. Privacy Shield framework.

Sikring af persondata

Vi vil passe på dine personoplysninger ved at træffe de fornødne systemmæssige og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for, hvordan vi sikrer os imod at dine personoplysninger hændeligt eller ved ulovligt brud ikke mistes, ændres, kommer til uvedkommendes kendskab eller kan misbruges.

Vi følger gældende regler for sikkerhed og har gennemført specifikke tekniske foranstaltninger samt udarbejdet en intern procedure.

Klage

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger.

Datatilsynets kontaktoplysninger er følgende:
Adresse: Borgergade 28, 5., 1300 København
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: + 45 3319 3200
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk