Udgivet den Skriv en kommentar

Af hjertet tak – En lille nytårshilsen

Godt nytår 2020

2020 – et år vi aldrig glemmer.

Jeg vil benytte lejligheden til at takke alle, der har købt en ”Sally og Charlie” bog eller Uju i løbet af året. Jeres opbakning har i høj grad bidraget til, at jeg vælger at kæmpe videre. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at 2020 ikke har været året, hvor guidebøger for børn har stået højest på folks prioriteringsliste. Hvem køber fx en guidebog til New York, når familieturen er aflyst på ubestemt tid. Så er det dejligt at se, at så mange har haft lyst til at tage på eventyr lokalt i Dragør, og at mit og Louises nye Uju koncept er blevet modtaget med åbne arme.

2020 – et hårdt og spændende år.

Jeg må erkende, at jeg har været utrolig ked af det og frustreret til tider. Corona er virkelig kommet i vejen for en fint koncept, og jeg kan ikke gøre noget ved det. MEN som altid har man et valg. Man kan vælge at være ked af det og give op, eller man kan vælge at være ked af det og tage sig sammen. Jeg har valgt det sidstnævnte.

Siden den 11. marts har jeg valgt at bruge tiden på at gentænke min forretningsidé, indgå nye partnerskaber og udvide mit netværk via frivilligt arbejde. Jeg har meldt mig som Corona resurse i en børnehave og begyndt at undervise folkeskoleelever i iværksætteri. Jeg har udgivet en børnebog om Zoologisk have (mit og Louises nye Uju koncept) og er pt. i gang med at skrive bogen ”Sally og Charlie på sejlereventyr i Danmark”.

En af de ting, jeg har brugt rigtig meget tid på i 2020, er ”Dragørkruset” (facebook.com/dragoerkruset), en lokal marketingkampagne, som skulle gøre byens borger opmærksom på, hvor vigtigt det er at handle lokalt. Da Danmark lukkede ned, følte jeg instinktivt, at jeg ville gøre en forskel for andre. Og det gjorde jeg med Dragørkruset. Ragnhilds (Dragør Optik) og mit initiativ blev en kæmpe succes med over 500 solgte krus, masser af lokal opmærksomhed og et fint overskud til byens erhvervsdrivende.

2020 var også året, hvor jeg afholdt en række workshops i samarbejde med Dragør bibliotekerne og indhentede en masse viden om børns læselyst. Erfaringerne der senere blev brugt i forbindelse med Dragør bibliotekernes fondsansøgning til Slots- og Kulturstyrelsen. En ansøgning som kommer til at få stor betydning for mit vedkommende i 2021.

I november gik Dragør bibliotekernes ansøgning til Slots- og Kulturstyrelsen igennem, og takket være det skal jeg i 2021 arbejde aktivt med at øge børns læselyst. Det glæder jeg mig utroligt meget til.

2020 er uden tvivl det år, hvor jeg har arbejdet allermest og tjent allermindst. Til gengæld har jeg lært mig selv bedre at kende, og det vil forhåbentligt komme mig til gode, når vi nu for alvor tager hul på 2021.

Tak for din opmærksomhed.
Kærlig hilsen Malin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *