Udgivet den Skriv en kommentar

Litterære brætspil

Der har været lidt stille hos ”Sally og Charlie” her i starten af året, men det er slet ikke ensbetydende med, at der ikke sker noget bag kulissen. Pt. bruger jeg f.eks. meget tid på at skrive en rapport til Slots- og kulturstyrelsen i forlængelse af projektet ”Litterære brætspil”. ”Litterære brætspil” er et læselystprojekt,der henvender sig til børn på mellemtrinet og er gennemført i samarbejde med Dragør Bibliotekerne og Fredensborg Bibliotekerne. Henover efteråret har fire 5. klasser, i henholdsvis Dragør og Nivå, læst fantasy bøger i grupper. Indholdet i bøgerne er efterfølgende, i løbet af fire workshops, blevet forvandlet til farvestrålende brætspil. De erfaringer, projektgruppen har gjort sig i løbet af efteråret, skal udmunde i en drejebog, så børn i hele landet skal have mulighed for at få en stor ”injektion læselyst” på et tidspunkt i deres skolegang, hvor de har mest brug for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *