Udgivet den Skriv en kommentar

Fra Dragør til New York

Sally og Charlie på eventyr i New York lanceres den 1. juni 2019
Sally og Charlie på eventyr i New York lanceres 1. juni 2019

Den 1. juni 2019 lancerer jeg min fjerde bog om tvillingerne fra Dragør ”Sally og Charlie på eventyr i New York”.

I mine tidligere bøger er byen Dragør det primære omdrejningspunkt for de eventyr, Sally og Charlie kom ud på, men her, i den fjerde bog, skal tvillingerne ud at opleve verden. Morfar Kurt har nemlig en magisk kuffert på loftet, og den bliver flittigt brugt af tvillingerne til at rejse ud på eventyr.

”Sally og Charlie på eventyr i New York” er en klassisk børnebog og alligevel ikke helt. Imens du læser eventyret, lærer du nemlig en hel masse ting om ”byen der aldrig sover”, og bogens vigtigste opgave, udover at være underholdende og hyggelig, er at gøre børn nysgerrige på den verden, de lever i.

Bogen ”Sally og Charlie på eventyr i New York” henvender sig til alle børn i alderen 4 til 9 år, men er selvfølgelig ekstra relevant hvis familien på et tidspunkt overvejer at tage på storbyferie til New York.

Lanceringsfest

Bogen ”Sally og Charlie på eventyr i New York” udkommer den 1. juni 2019 kl. 11 -13 i forbindelse med et arrangement på Dragør Bibliotek – Vestgrønningen 18. Vi serverer donuts og amerikansk slik, og der vil være sjove aktiviteter for børn. Alle er velkomne!

Her kan du læse mere om arrangementet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *